Det är inte länge sedan vi tillsammans kunde planera våra strapatser och seglingar, inte mer än ett tiotal år tillbaka och jag minns mycket väl med vilken spänning och förväntan vi kände. Den finns fortfarande kvar hos mig och det verkar som om den inte vill ta slut. med ålderns rätt kanske det är dårskap, eller möjligen en aning överambitiöst, jag tror på mig själv och tänker utnyttja den tiden till att försöka återskapa något av den glädje, som burit oss genom tiden som "ambulerande nomader" som någon uttryckte det.

Inte någon gång har vi allvarligt ångrat våra  irrfärder, men vissa hade kunnat undvikas och ekonomin kunde då ha sett annorlunda ut. Om man fått valuta för de utgifter vi dragit på oss. Det vet man inte, men den största vinsten är ändå upplevelserna. Dessutom har vår kärlek och gemens.kap blommat genom alla dessa år, vi har vunnit den högsta tillfredsställelsen tillsammans. Vi har under de 40 åren alltid funnits i varandras tankar.

Dagens träff var en sömnig och trött tillvaro, du ville sova. Jag städade ditt rum torkade golven plockade undan lite överblivna tomma burkar, och flaskor,som det används vid dusch och tvätt. Det ingår att städning skall ske var tredje vecka, men det går inte att vänta så länge, så jag tar på mig detta, det finns fler utrymmen att städa, för numera finns ingen städerska. Men då får man inte våttorka golven för då kan någon halka. Nattpersonalen skall därför sköta den sysslan . de är två stycken på 21 patienter och somliga är vakna hela natten, så tid för städning blir det nog inte . Det syns också det ser inte bra ut damm lite här och där, så i morgon kör jag dammsugaren en vända. Vi ses då min vän