Det låter flott att segla att glassa och bara njuta av de rätta vindarna, och det trevliga folket som med sina dyrköpta båtar nu får en avkoppling på havet. För mig blev det inte så, jag skruvar och skruvar det inträffar fler saker hela tiden särskilt när man anser sig färdig att ge sig av för att njuta av de minnen som jag och du min kära. Frågan är om jag hinner ut innan det är dags att åka hem igen. Nu klagar jag för det känns så just nu. Men jag läser en bok emellanåt och vilar på britsen i kajutan och slumrar en stund. Det är verkligheten. Men mycket skruvande blir det.

Om vindarna bär imorgon tänker jag ändå göra ett försök att segla en bit, kanske krypa in bakom fifong där har jag ankrat förr, annars blir det ytterligare en dag här i Södertälje inte alls något otrevligt ställe, bortsett från hamnavgiften som  ändå är moderat 200 kronor fina duschar toaletter och tvättmöjligheter

Nu blir det en kopp kvällste och sedan krypa till kojs, kroppen är inte riktigt med ännu och känslan av att man inte längre är 70 år smyger sig på. Vi hörs om uppkopplingen som Telia ombesörjer fortfarande fungerar, det är lite skakigt ibland märker jag man får ta om och texten kan se annorlunda ut då omtagningarna kanske hamnar fel. Men ni känner ju mig och mitt sätt att skriva så ni kan nästan lista ut vad det skulle ha varit.