Natur djur och vatten, det är vad som bjud i en lugn harmonisk miljö, jag hanterar min dag med den utgångspunkten. Jag sysslar i mellantiden med den gamla husvagnen, som nu uppvisar en del gömda och glömda krämpor. Vagnen är bygd 1973 och golvet har troligen fått en del fukt i sig, och trä är känslig på den punkten. Golvet på båda sidor om stödbenen har en förmultnings effekt som förr eller senare kommer att straffa sig. Min tanke blir då att antingen reparerar jag det tillfälligt eller så låter jag bli. Inget av de alternativen är bra men övrigt har vagnen vad som krävs för att ta en tur i myggrikt område för fiske.

Ja det var om projektet Husvagn och nostalgi. Bilen har ungefär samma behov av tillsyn och även den har genom tidens tand en del egenskaper som förr eller senare kräver en åtgärd. Nu är det också dags att besikta, den 18 denna månad. När den väl har kommit igenom den överförmyndarsynen , kan jag andas ut i två år. Att trösta sig med skattefrihet är inget jag tänker på för kostnaderna att reparera överstiger det med råge. så det är ett ekipage Bil och Husvagn från början av 70 talet. Och på något vis gör det mig  glad.

Bilden på renen är ur en mänsklig synvinkel, den stannade upp när  den hörde slutaren på kameran och tittade intressant på mig innan den lufsade vidare.. Hustrun var trött idag och vi tillbringade 3 timmar under tystnad. Prova det  någon gång helst med en annan människa i rummet. Det är "renande."