Det är frågan? Vilken sida bör man ta den pricken. ja det rätta namnet på pricken är ju babordsprick. Vilket innebär att man skall ta den på? vänster sida eller? kan det någon gång bli höger sida? Ja varför krångla till det alla som läser min blogg vet ju vilken sida man skall ta prickarna på? Men för de som läser min blogg och inte vet det kan jag avslöja att om man är på väg ut ur en hamn skall man ha den röda pricken på höger sida och i alla sammanhang då man är på väg in i en hamn på vänster sida. Lät det krångligt . Nej naturligtvis inte .Varför i herrans namn skriver jag det då? Jo jag hade inget annat att komma med.

Du sov idag efter att ha fått duscha en varm skön dusch, då blir man trött efteråt enligt personalen. Jag konstaterade att det var min absolut favoritpersonal som jobbade idag på morgonen. Sängen välbäddad det var snyggt på toarummet och dem hade satt dig i stolen precis enligt instruktioner med benstöd och nackstöd. Du satt så bra och skönt. Du log i sömnen när jag strök dig på armen och du tittade upp ett ögonblick. Jag kände mig så glad och upprymd för din skull. Jag glömde det halv slafsiga tillståndet du satt i igår där man bara hade slarvat till det för att göra det lätt för sig.

Jag anmärkte på dem igår och då fick jag inget kaffe, idag berömde jag personaler n  då fick jag kaffe. och en kaka. Jag godkänner inte slarv med dig du skall ha förstklassig skötsel är den inte det så som den skall vara blir man angripen av mig. Jag har ansvar för att du skall ha det så bra som det rimligen går  Nu är det sista bloggen för denna månad. Men jag kommer som vanligt till dig imorgon Kram