Det blir en annan ordning nu när vi får andra som kan påverka vårt liv. Eller blir det inte så?  Osäkerheten finns kan bli bli så att vi kommer att styras av hård högerpolitik? Det tror jag inte går hem här hos oss. Vi är ett eget land, Norrland har egna idéer, och vi har lärt oss att leva efter dem. 

Det finns tecken på att man tar omställningarna med ro, att en eller annan politiker skriker sig hes, påverkar inte medborgarna här i Norrland. Om sedan någon från missnöjets parti skulle ramla in här uppe, så kommer nog den att tämjas för att passa in. Vi ser att problemen växer i stora städer och där befolkningen irrar omkring för att hitta sin tillvaro. Dessbättre är att många ändå börjar som packar för att åka uppåt, söka sig nya marker. Det ser ut att bli en folkvandring norrut.

Vi har sommaren här ljust dygnet runt, mygg, björn och ren är vårt sällskap Naturen talar för sig själv, den är alltid nära och förlösande på alla sätt. Man hämtar kraft i fjällen. Man fiskar röding och öring man lever gott. vad kan man mer begära. Kan någon berätta samma sak om någon överetablerad stad vore det intressant att ta del av. Så vi är inte så orolig vem som än styr vårt land kommer Norrland att stå sig det kallas trygghet och livskvalité.

Nu blir det dags att åka till min kära hustru. Vi går troligen ut en sväng idag Hon uppmätte för högt sockervärde och genast skulle man sätta in insulin ,jag stoppade det igår. Det är inte säkert att det är så högt. Och om jag nu kan få stopp på sockerbomberna som serveras dagligen och ändrar lite på maten, vilket jag diskutera i 2 år men ännu inget resultat. Man tar alltså inga kontinuerliga prover på blodtryck eller socker Jag måste beställa det . Jag trodde det ingick i vårdpaketet, men så var det inte, och jag har klagat på att hon är så trött .Troligen är svaret här. Det är alltid något nästan varje vecka som man bör ta ställning till som Anhörig. De som inte har någon anhörig sitter för det mesta med hängande huvud och sover. Ha det väl alla.