Jag tror att man glömt Corona nu, det samlas folk på arenorna och på restaurangerna. Det är för tidigt att ropa hej. Det kan bli ett kraftigt bakslag Bilden är inte från i år men det är ändå så det ser ut. Om vi alla äro trötta på denna omställning hjälper det inte, vi måste ändå rida ut det på något vis.

Uppe hos dig min kära hustru var det lugnt, jag tror att det är enda stället jag kan riktigt koppla av. Du har ingen aning om vad som händer. Du bryr dig inte om några smittor du oroar dig inte för någonting. Jag blir lugn och personalen bjuder mig på kaffe, jag kan sitta och skriva på min roman. Två tredjedelar är skrivna. Ja det kommer att bli en hel del strykningar. Så jag tar hösten och delar av vintern på mig att färdigställa romanen. Det blir en "seglar och kriminal" roman. Men den tillkommer uppe hos dig min kära hustru, och i din närvaro får jag mer idéer 

Nu är det fotboll och både tråkigt och glädje blandat, det blir som en festival och det var ju det jag kom att se att människor sitter ganska tätt på läktarna särskilt i Danmark där också det tråkiga med Eriksen hände. Som tur är så ser han ut att repa sig. Ingen annan spelare var heller inblandad.