Mina ben har alltid varit en tillgång för mig. Redan som yngling kunde jag förflytta mig snabbt långa sträckor, mina kamrater  förundrades över att jag var så snabb. jag utvecklades till att bli bra på skidor också, men det blev ett kort försök. Mina kamrater utvecklade en annan del av kroppen, hjärnan visst var jag lita avundsjuk på dem. De fick  alltid någon som sprang åt dem. Nåja, vad jag ville berätta var att mina ben är inte som förr de håller visserligen att gå med, men att springa duger de inte till. Jag saknar den delen av frihet, för det var ett slags frihet att kunna vara säker benens hållbarhet. Det är åldern var det någon som sa men den övriga delen av kroppen fungerar ju. Han var förresten läkare, Det var han som också påstod att min rygg var lika gammal som jag är. Undrar vad han får allt ifrån?

Jag kom till dig idag du var vaken och pigg. De hade stuckit dig i fingret på morgonen. Jag talade med läkaren, de övertygade mig om att du nu skulle få insulin för ditt förhöjda sockervärde. Du har en begynnande diabetes 2 enligt doktorn i Flen. Jag undrade varför man inte sett det tidigare, men det fanns inget direkt svar på. Förresten det spelar väl ingen roll det är ju nu som gäller. 10 ampuller 900 kronor. medicinkostnaderna ökar likt bensinen till bilen. Våra pensioner är inte anpassade till kostnaderna. Det är dyrt att leva.

Åkte en tur upp i skogen för att kolla på kalvmärkningen men de var redan avslutad men hen hög med renar låg och vilade i en grushög när jag passerade.Imorgon är en ny dag.


 

De håller på att byta kläder nu därför ser de lite raggiga ut, men om en månad är de vackra med ny smoking. hornen bör också putsas.